Casa Karuna permet organitzar i viure tallers, jornades i activitats grupals puntuals entre setmana o en cap de setmana.

Meditació

La nostra ment ens parla contínuament, és una veu interior amb qui estem contínuament dialogant.  És important adonar-se que nosaltres no som aquesta veu interior, no som el que pensem, nosaltres som qui escolta aquesta veu, som qui pensa. L’activitat mental apareix per protegir-nos del dolor emocional que vivim en el nostre cos. Es crea un cercle viciós entre pensament i emoció. Contactar amb el cos i les emocions, fer-les conscients i poder alliberar-les ens ajuda a trobar el vincle entre aquestes i els pensaments inconscients.

La pràctica de la meditació t’ajudarà a observar i reconèixer aquesta veu interior, aquest diàleg amb tu mateix@ i t’ajudarà a aprendre a separar-te d’ella situant-te com a observador@ dels teus pensaments, de les teves emocions i de tot el que passa en el teu interior. L’atenció plena en la respiració, t’ajudarà a contactar i estar disponible amb i en el moment present, a contactar i estar disponible amb i en l’aquí i l’ara, a contactar i estar més disponible per tu i per les persones del teu entorn.

La pràctica de la meditació en moviment et permet estar estar amb tu mateix@ a la vegada que estàs acompanyat@ i en sintonia amb un grup de persones, deixant-te guiar per diferents ritmes musicals i cançons que t’ajudaran a no posar l’atenció per una estona als pensaments i a l’activiatat mental, t’ajudaran a alliberar les tensions del dia, a sentir como estàs, conectar amb qui ets i a integrar l’experiència del moment sense judici, amb acceptació i amor en relació al que sorgeixi i sobretot en la relació amb tu mateix@.

Tallers grupals

La Sala Karuna permet el desenvolupament de tallers, seminaris i workshops grupals de qualsevol format.

Les activitats i dinàmiques grupals tenen com a objectiu assolir un major auto-coneixement de nosaltres mateix@s a nivell de les emocions, de les creences, dels patrons de conducta, de funcionament i relacionals, per tal d’alliberar-los de condicionaments limitatius i aconseguir així un major benestar i satisfacció i el màxim potencial i realització tant a nivell personal com professional.

Treball corporal

El nostre cos porta la memòria i la història de la nostra vida, fins i tot de la vida intrauterina. El cos és com una “caixa negra” on ha quedat tot registrat, el que recordem (conscient) i el que no recordem (inconscient). Les emocions viscudes que no hem sabut expressar s’han quedat retingudes físicament en alguna part del nostre cos i psíquicament en el nostre inconscient.

Podem recórrer al nostre cos per recuperar la nostra història personal i per tornar a connectar amb aquelles emocions que en el passat vam deixar de banda, vam reprimir per algun motiu o altre, però que ara potser estem a punt per fer-les conscients, sentir-les, acceptar-les, sostenir-les, viure-les sense jutjar-les i alliberar-les.

Posar atenció a la respiració conscient a través del treball corporal, ens permet “habitar” el nostre cos, per viure amb més consciència l’experiencia del moment present, de l’aquí i ara, per no estar tant en el passat (que no podem canviar) ni en el futur incert (que no podem preveure ni controlar), i així poder viure més disponibles per nosaltres mateix@s i per les persones que ens envolten.

L’objectiu de tot plegat és poder ser capaç de portar aquest estat meditatiu a la teva quotidianitat, mentenint aquest estat de presència en tots els teus actes per petits que siguin i en la relació amb tu mateix@ i amb els altres, per poder viure i estar disponible en el moment present, que és l’únic que existeix.

Tractaments energètics

Els tractaments energètics són una pràctica adreçada al cos físic i a l’estructura vibratòria que envolta tot ésser humà, formada pels xacres i els cossos subtils (etèric, emocional i mental, entre d’altres). Tot plegat és l’embolcall necessari per viure amb equilibri i permetre que la teva essència es manifesti en tots els actes de la teva vida d’una manera totalment lliure i sense condicionaments. El tractament és individual i actua reparant i equilibrant aquest embolcall energètic per tal de sanar i reunificar allò que som: consciència, cor i acció.

Et pot ajudar si en algun moment de la vida et sents bloquejat@, encallat@ o no acceptes determinades experiències, si vols fer treball personal per transformar i alliberar les càrregues i condicionalments que no et deixen viure, és a dir, sanar profundament.

CasaKaruna

Retirs

La proposta de retir a Casa Karuna de La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, t’ofereix la possibilitat d’uns dies de silenci, calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix@, per contactar amb la teva essència i redescobrir qui ets, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

L’objectiu de tot plegat és poder ser capaç de portar aquest estat meditatiu a la teva quotidianitat, mentenint aquest estat de presència en tots els teus actes per petits que siguin i en la relació amb tu mateix@ i amb els altres, per poder viure i estar disponible en el moment present, que és l’únic que existeix.

Workshops grupals

La Sala Karuna també és ideal per desenvolupar-hi workshops empresarials per dinàmiques de teambuilding, networking o jornades de recolliment en un entorn natural de calma i tranquilitat per tal de poder crear i desenvolupar plans estratègics i d’actuació a nivell professional i empresarial.

CasaKaruna