Testimonis

Us compartim el que han viscut algunes de les persones que han estat a Casa Karuna…

 • Inés

  “Vaig arribar a casa Karuna amb intenció de quedar-m´hi tan sols uns dies fins que trobés allotjament. Em vaig quedar dos mesos! Em sentia a casa, vaig fer el meu niu a l’espai Kala. Vaig estar acompanyada per la Judit en tot moment. Em trobava en un procés de recerca i reconeixement interior, ella em va donar la mà i juntes vam descobrir molts espais de llum i ombra. Moltes gràcies pel teu saber estar i la teva cura, Judit.”

  Inés (Bélgica)

 • Marta

  Ahir vaig estar a CasaKaruna i vaig sortir com nova. Gràcies!

  Marta (Sant Cugat del Vallès)

 • Françoise

  “Casa Karuna està situada a la muntanya, a dues passes de Sant Cugat, entre arbres, aire i sol, un lloc molt tranquil i propici al descans, la relaxació i la trobada amb un mateix; un retir per tallar amb els trastorns de la vida. L’acolliment és de primera i la Judit és una dona lluminosa que et guia amb la seva escolta, els seus massatges, les seves eines per permetre’t recuperar una sana energia. És una bona professional i una persona fiable i atenta que t’ajuda a deixar el pes de les dificultats de l’estrès de les nostres vides. M’ha agradat poder-li fer total confiança i abandonar-me a les seves mans.”

  Françoise (França)

 • Judit

  “Gràcies Judit per la sessió de MLC© (Mètode d’Alliberament de les Cuirasses ), ¡ha estat tot un descubriment! Ademés, Casa Karuna m’ha semblat una preciositat, pots donar per fet que hi tornaré…”.

  Judit (Cerdanyola del Vallès)

Col·laboradors

Si vols conèixer algunes de les activitats que es desenvolupen a Casa Karuna pots accedir a aquestes altres webs: